NEWPORT RESIDENCE
Newport residence - perspective
Newport residence - Model

Description – NEW WATERFRONT RESIDENCE

Location of Project –  NEWPORT 

Year Project Commenced – 2008

Built on a spit jutting into Pittwater, this building maximises the site’s unique environment and outlook.  Building lower than the existing building, therefore opening up of views for neighbours, encouraged Council to support building within the foreshore building line.  This closeness to the water and the unique building form create the feeling of being on the deck of a boat.

TESTIMONIAL

We wanted to let you know how grateful and impressed we have been with the way you designed, managed and finished the project of our dream home at Crescent Road.  It is just beautifully built and finished and we cannot fault it in any way.  It is just a pleasure to live in and it is hard to leave and go to work each day.  I have been told many times of the building nightmares that people have had, but I cannot think of anything that was a problem for you to fix or adjust if it was needed.

The design of the house is just spectacular, and all our visitors can’t believe it.  The house is built perfectly, not a creak or a noise or anything when you walk around.  I did not anticipate that this size project could go so smoothly without any major hassles.  It is a credit to you and your team.  Their dedication and attention to detail was unbelievable and that’s what made it so easy for us.

I hope I can get you to do another project for me one day.  Congratulations and thanks for giving us a great home.

TOBY AND JULIE BROWNE

Previous
Next